HAIFIXPER DIENSTEN
Coaching

Coaching voor uzelf of voor (een gedeelte van) de organisatie? Passend bij uw ontwikkelvraag biedt HaifiXper verschillende manieren van personal coaching of organisational coaching. HaifiXper werkt met de solution-focused technieken. Door daarnaast te inspireren en te motiveren wordt het zelfreflecterende en zelfsturende vermogen van de coachee(s) optimaal gestimuleerd. Alle coachtrajecten worden op maat geleverd afhankelijk van de coachvraag.

Bedrijfscoaching

HaifiXper coacht managers in het effectief leidinggeven, bedrijven in het verbeteren van hun werk en HR-processen en teams in het behalen van resultaten.

Coaching in Diversiteitsprocessen

Heeft u behoefte aan coaching in diversiteitsvraagstukken binnen uw organisatie? Dan is HaifiXper de juiste coach die u helpt en ondersteund in het bereiken van uw doelen en in het oplossen van knelpunten. Dit traject wordt gezamenlijk met u ingericht en op maat geleverd..

Loopbaancoaching en reïntegratie-coaching

Individuele medewerkers kunnen bij HaifiXper terecht voor coaching in ontwikkelvraagstukken, en loopbaan begeleiding. Ook medewerkers die tijdelijk of langdurig uit het werkproces zijn geweest kunnen op passende wijze richting reïntegratie worden gecoacht.